+32 (0)471 54 64 28

FLANDERS TOURS
Excursies met een meerwaarde ...

Flanders Quality Excursions

Boek nu online je excursie! +32 (0)471 54 64 28

Veurne | Diksmuide | Ieper | Brugge

Flanders Quality Excursions

Alle excursies vanuit Nieuwpoort met de Flanders Tourbus

Ijzerfront 14-18

De Ijzerfront tour geeft op een moderne en bevattelijke manier weer wat er zich heeft afgespeeld in de Slag aan de Ijzer tussen Nieuwpoort en Diksmuide in 1914. De onderwaterzetting vanuit de sluizen, de Frontzate, Dodengang Diksmuide, Käthe Kolwitz  Vladslo  zijn plaatsen en  littekens in het landschap die ons herinneren aan de Grote Oorlog. In woord en beeld wordt een brug gelegd tussen heden en verleden.

> Meer info

Westvleteren & Last Post Ieper

In de schaduw van de St. Sixtusabdij  degusteren we “het beste bier ter wereld” . Deze trappist van Westvleteren , blond of donker, wordt slechts hier geserveerd, een unieke kans! We combineren dit met de Last Post in Ieper. Deze indrukwekkende ceremonie, met bezoekers uit alle continenten, is traditioneel de laatste groet aan de gesneuvelden  van WO I op de slagvelden  in de Westhoek.

> Meer info

Beaufort Westkust

Beaufort is een driejaarlijks kunstproject dat zich uitstrekt over de Belgische kust.

Beaufort 2018 is ook een denkoefening over de klimaatproblematiek. Ecologische veranderingen dwingen ons om ons aan te passen, zodat de aarde leefbaar blijft. Onze kwetsbaarheid is nog meer voelbaar aan de kust. De kunstenaars van Beaufort 2018 spreken over de veranderende verhouding tussen mens en natuur en brengen een eerbetoon aan de oppermachtige zee.

> Meer info