+32 (0)471 54 64 28

FLANDERS TOURS
Excursies met een meerwaarde ...

Flanders Quality Excursions

Veurne | Diksmuide | Ieper | Brugge

Flanders Quality Excursions

Alle excursies vanuit Nieuwpoort met de Flanders Tourbus

Ijzerfront 14-18

De Ijzerfront tour geeft op een moderne en bevattelijke manier weer wat er zich heeft afgespeeld in de Slag aan de Ijzer tussen Nieuwpoort en Diksmuide in 1914. De onderwaterzetting vanuit de sluizen, de Frontzate, Dodengang Diksmuide, Käthe Kolwitz  Vladslo  zijn plaatsen en  littekens in het landschap die ons herinneren aan de Grote Oorlog. In woord en beeld wordt een brug gelegd tussen heden en verleden.

> Meer info

Lo & Jules Destrooper

De uitstap Lo en Jules Destrooper brengt ons naar het pittoreske stadje “bachten de kupe”,  Lo met verrassende plekjes en historische middeleeuwse bezienswaardigheden. Het bezoek  aan biscuiterie Jules Destrooper eindigt met een heerlijke degustatie van het uitgebreide Destrooper koekjesgamma bij een lekkere koffie.

> meer info

Westvleteren & Last Post Ieper

In de schaduw van de St. Sixtusabdij  degusteren we “het beste bier ter wereld” . Deze trappist van Westvleteren , blond of donker, wordt slechts hier geserveerd, een unieke kans! We combineren dit met de Last Post in Ieper. Deze indrukwekkende ceremonie, met bezoekers uit alle continenten, is traditioneel de laatste groet aan de gesneuvelden  van WO I op de slagvelden  in de Westhoek.

> Meer info

Flanders Tour Shuttle Services

   Flanders Tour Shuttle Services -

Luchthavenvervoer

> Meer info

Flanders Educational Fun move

Flanders Educational Fun move -

Activiteiten met kinderen

Educatieve activiteiten waar ook “fun” beleefd wordt ! Step tour rond  zee/vissers-/jachthaven.…een beleving gericht op zeeklassen en jeugdgroepen.

> Meer info